Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flan's Mod 1.4.7[Zapowiedź][Osobna paczka!][TDeathMatch][40 Slotów][Jedyna taka paczka modów w Polsce!][Pełnoletnia Administracja][Szukamy modów][TS3]

Suzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP: (CHWILOWO) 94.23.30.12:20012
QkXxC.png

Na starcie co to jest Flan's Mod?

Jest to mod który wprowadza pewne dodatki usprawniające grę :) Dodaje przeróżne bronie oraz pojazdy typu: czołg,samolot itp.

===================================================================================================================================

Na serwerze zostaną wgrane unikalne mapy do DM,TDM,FUN oraz Zombie Attack (Schronienie przez zombie fale itp.)

W paczce która zostanie umieszczona po finalnym ukończeniu jej będzie zawierała przeróżne mody :) w skład modów wchodzą(lista będzie cały czas aktualizowana):

-Flan's MOD

-Mob Creatures

-Mody usprawniające działanie gry (Zwiększanie liczby FPS)

-Matmos

-Mod który jest odpowiedzialny za fale zombie :) oraz spawning w odpowiednim miejscu.

===================================================================================================================================

Serwer będzie działał na określonych zasadach które będą objaśnione na spawnie tutaj też wszystko opiszę :)

Gdy znajdujemy się na spawnie możemy wybrać dany pokój (Lobby) czekamy w kolejce do danej mapy która różni się od pozostałych :) Na tych mapach będą rozgrywane różne tryby gry w zależności ilu ludzi będzie zainteresowana danym trybem.

Nga8O.png

:Specyfikacje serwera:

-32GB RAM

-100Mbit

-Procesor 4x3,8 (8 wątkowy)

Poniżej w postach proszę pisać wstępne podania na moderatora :)

1. Wiek:
2. Obycie z komendami:
3. Dlaczego ty:
4. Staż z minecraftem:
5. Staż z serwerami:
6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera:
7. Na ilu serwerach grałeś:
8. Kontakt :

]2012-08-12_19.21.15.png?height=214&w[

Dodatkowo będziemy tworzyć miasta aby ludzie mogli też zająć się innymi sprawami niż tylko DM itp.będzie możliwość normalnej gry.(FreeBuild)I automatycznie przydzielanie działek :) Tyle w temacie :) Pozdrawiam

Chwilowo zapraszam na 94.23.30.12:20012

Opublikowano

1. Wiek:13
2. Obycie z komendami:9/10
3. Dlaczego ty: Jestem Ogarnienty,Miły Znam dobrze komendy i wiele więcej
4. Staż z minecraftem:2-3 lata
5. Staż z serwerami: 2-3 [tak jak zacząłem grac w minecrafta ]
6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera: Tak
7. Na ilu serwerach grałeś:Tego to nie liczyłem ale dużo
8. Kontakt : gg,skyp,ts3 [skyp: radek.trzaska2]

Opublikowano

a czy dodanie odpowiednich maszyn typu samolot czolg nie bedize powodowalo lagow albo jakichs problemow? oraz czy wczesniej wymienione pojazdy beda sprawnie dzialac na multi?

Opublikowano

1. Wiek:14
3. Dlaczego ty:Lubię pomagać w rozwojach serwerów minecraft
4. Staż z minecraftem:3lata
5. Staż z serwerami:2lata
6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera:Miałem 4własne serwery
7. Na ilu serwerach grałeś:100-200
8. Kontakt:GG-46299891

Przyszły Serwer Plemiona!

Over Wars!

Opublikowano

1. Wiek:15

3. Dlaczego ty: Miałem Swoj Server Więc Ogarniam Wszystko Mody Itp. Chce Dobrze Sie Bawić Jako Mod :D

4. Staż z minecraftem:2,5 lat

5. Staż z serwerami: Miałem Server 5 miesięcy I Byłem Przez Łącznie Rok Adminem I Modem Na Róznych Serverach

6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera: Tak Kilka Razy

7. Na ilu serwerach grałeś:W Pizdu :D

8. Kontakt : gg,skyp,ts3 (Skype: rafal_sosen)

Opublikowano

1. Wiek:13
2. Obycie z komendami:Posiadałem kilka własnych serwerów.
3. Dlaczego ty:Ponieważ uważam iż się nadaje naten zaszczyt.
4. Staż z minecraftem:Zaczolem grac w minecraft w roku 2011.
5. Staż z serwerami:Posiadałem 3 serwer (1-Creative,2-Survival+frakcje,3-mody+frakcje)
6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera:Tak Byłem i nadal jestem na kilku.
7. Na ilu serwerach grałeś:Nie Potrafie tego zliczyć.
8. Kontakt :skype: wiktor.zbroslawice/ts3/Muble.

Opublikowano

Na 2-3 osoby? Jakie 2-3 osoby? Będzie dużo więcej

2-3 osoby i obejdzie się bez lagów.

Wiesz że na cuboidach z pvp deny też bd mogli się strzelać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...